Skjoldungerne

Kom og bliv spejder hos Skjoldungerne i Benløse - Ringsted

KOM OG VÆR MED

Er du til: Friluftsliv, spændende oplevelser og godt kammeratskab ?

Kan du lide at lave bål, snitte, lære om naturen og lave andre sjove udendørsaktiviteter?

Er du interesseret i at blive gul spejder hos Skjoldungerne ?

Find den aldersgruppe du hører til og mød os ved vores spejderhytte, hvor en leder vil tage godt imod dig, og informere dig om, hvad det vil sige at være spejder hos os.

Eurocamp18

Skjoldungerne deltog med ledere og pionere på Eurocamp18, der foregik i England.

Se beretningen skrevet af vores Gruppeleder

Sankt Hans hos Skjoldungerne

Solskin og bål trods vind og truende afbrændingsforbud.

Endnu engang holdt vi børnevenlig Sankt Hans hos Skjoldungerne.

Ca. 300 mennesker havde fundet vej til arrangementet, og der var kø ved madboder og ved aktiviteterne. Børnene skød tænderne ud på en stor træfigur, bagte snobrød eller så, hvordan pionererne i løbet af aftenen byggede et lejrbord.

Heksen var gemt i bålet, så tøjet ikke kunne flyve hen og sætte ild til den knastørre skrænt i nærheden - og for at være helt sikre på, at brandkatastrofen ikke opstod, stod pionerer vagt ved bålet udstyret med brandsprøjter - "Skjoldungernes eget brandsprøjtelaug".

Brian spillede på guitar, og Janni sang for til Midsommervisen, så "... vi vil fred her til lands ..." kunne høres viden om.

15 spejderledere og forældre sørgede for, at hele arrangementet forløb som smurt, og vi glæder os både over en god aften og flere penge i gruppens kasse til ture og aktiviteter.

Og måske også flere børn i vores bæver-, ulve-, stifinder- eller spejdergren.

 Hilsen Formanden

Se de gode billeder og artikel fra tv-midtsjælland

Artikel fra tv-midtsjælland

Skjoldungernes 20 års jubilæums fest

Det blev til et brag, af en fest, da Skjoldungerne fejrede vores 20 års jubilæum lørdag den 28. april 2018. Der kom gæster fra nærområdet, og spejderkammerater fra nær og fjern, for at lykønske.

Efter at formanden havde budt velkommen, blev der holdt kagekonkurrence med flere hjemmebagte kager, som blev skyllet ned med en god kaffe, i mens var der kørsel i sæbekassebil, kagebagning i primiovne og hyggesnak om gamle dage omkring lejrbålet.

Der var også blev rejst en stribe forskellige telt, så man kunne se de forskellige telttyper, som de forskellige grene bruger, når de tager på spejderture.

Festmiddagen bestod af helstegt pattegris med lækkert tilbehør, og efter middagen, blev der afholdt flere festlige indslag og taler fra blandt andet spejderne og lederne, den nuværende formanden og den forrige formand (der havde posten i lige knap 20 år), samt Spejderchefen for de gule spejdere i Danmark, der i samme anledning overrakte Gitte (flokleder) korpsets hæderstegn for at havde været leder i 15 år og Jette (afgået formand) fik korpset civile hæderstegn. I samme anledning blev der overrakt to riddersnore til Nina og Niclas, Mads og Niclas blev Pionere og Nina blev ulveassistent.

Ledere og gruppestyrelse i Skjoldungerne takker for nogle hyggelige timer og de flotte gaver, og vi tager gerne 20 år mere.

DEL PÅ:

Mødetider

Vi har mødedag om tirsdagen

Bævere: 18.00 - 19.00

Ulve: 18.00 - 20.00

Stifindere: 18.00 - 20.00

Spejdere: 18.30 - 21.00

Pionere: 18.30 - 21.00

Udleverede sedler

kan ses her..

Billeder fra ture her

PR info folder