Skjoldungerne

Kom og bliv spejder hos Skjoldungerne i Benløse - Ringsted

KOM OG VÆR MED

Er du til: Friluftsliv, spændende oplevelser og godt kammeratskab ?

Kan du lide at lave bål, snitte, lære om naturen og lave andre sjove udendørsaktiviteter?

Er du interesseret i at blive gul spejder hos Skjoldungerne ?

Find den aldersgruppe du hører til og mød os ved vores spejderhytte, hvor en leder vil tage godt imod dig, og informere dig om, hvad det vil sige at være spejder hos os.

Se de gode billeder og artikel fra tv-midtsjælland 2018

Artikel fra tv-midtsjælland

Skjoldungernes 20 års jubilæums fest

Det blev til et brag, af en fest, da Skjoldungerne fejrede vores 20 års jubilæum lørdag den 28. april 2018. Der kom gæster fra nærområdet, og spejderkammerater fra nær og fjern, for at lykønske.

Efter at formanden havde budt velkommen, blev der holdt kagekonkurrence med flere hjemmebagte kager, som blev skyllet ned med en god kaffe, i mens var der kørsel i sæbekassebil, kagebagning i primiovne og hyggesnak om gamle dage omkring lejrbålet.

Der var også blev rejst en stribe forskellige telt, så man kunne se de forskellige telttyper, som de forskellige grene bruger, når de tager på spejderture.

Festmiddagen bestod af helstegt pattegris med lækkert tilbehør, og efter middagen, blev der afholdt flere festlige indslag og taler fra blandt andet spejderne og lederne, den nuværende formanden og den forrige formand (der havde posten i lige knap 20 år), samt Spejderchefen for de gule spejdere i Danmark, der i samme anledning overrakte Gitte (flokleder) korpsets hæderstegn for at havde været leder i 15 år og Jette (afgået formand) fik korpset civile hæderstegn. I samme anledning blev der overrakt to riddersnore til Nina og Niclas, Mads og Niclas blev Pionere og Nina blev ulveassistent.

Ledere og gruppestyrelse i Skjoldungerne takker for nogle hyggelige timer og de flotte gaver, og vi tager gerne 20 år mere.

DEL PÅ:

Mødetider

Vi har mødedag om tirsdagen

Bævere: 18.00 - 19.00

Ulve: 18.00 - 20.00

Stifindere: 18.00 - 20.00

Spejdere: 18.30 - 21.00

Pionere: 18.30 - 21.00

Udleverede sedler

kan ses her..

PR info folder