Skjoldungerne

Praktisk information

Rygsæk:

Som spejder er det vigtigt at få skaffet sig en ordentlig rygsæk, så man kan bære alle sine ting på ryggen, og ikke sporttasker, nettoposer og ligne. Vi anbefaler en 60-70 liters rygsæk.

Sovepose:

Da spejderne sover udendørs året rundt, kan det være en fordel med en vintersovepose og en sommersovepose. Vi anbefaler at man købe en større sovepose itui, så er den lettere at pakke sammen.

Liggeunderlag:

Spejderne skal bruge almindelige skum liggeunderlag, der er lige til at rulle, og ikke selvoppustelige, da de fylder for meget i teltet/biuarken/shelteren.

Skiftetøj:

Det er en god idé at pakke skiftetøj i poser, så det ikke blive vådt i tilfælde af regnvejr.

Sådan laver du din egen lejrbålskappe

Kappen skal fremstilles af 1-2 grå, den skal laves stor nok til at kunne følge en, i hele ens spejderliv.

Hvordan man ellers vi dekorere kappen er helt op til en selv.

Lejrbålskappen bruges, når man sidder omkring lejrbålet, for at holde ryggen varm, selv på en sommeraften omkring bålet, kan temperaturen være 50 grader mod bålet og 5 grader på ryggen, så kappen bruges til at holde ryggen varm, endvidere bruges kappen til at sy alle sine gamle spejdermærker på.

Husk blot at de mærker der bliver syet på skal være nogle man har fået udleveret eller fra en lejr man har deltaget på eller ligne, så man skal ikke bare købe en pose blandede mærker og sy på.

Lejrbålskappen kan også bruges som et ekstra lag at ligge på, eller som hovedpude, når man skal sove.

Spørgsmål kontakt Jesper

DEL PÅ: